Årets første fredagstrav...

17.02.2010
Artikkelbilde
Dette bildet er hentet fra Travgallaen i januar måned. Mulig det ikke blir like folksomt førstkommende fredag, men god stemning er det mulig at det kan bli.

Om ikke variasjonen blant vinnerhestene har vært påtrengende sålangt i 2010, så har i hvert fall variasjonen tiltatt over når løpene sendes avgårde. Neste løpsdag er til alt overmål en fredag.

Alt med måte er det vel det heter. Hadde vi hatt fredager som fast løpsdag så hadde nok ikke "effekten" vært den samme hver gang, men det å arrangere travstevner en og annen fredag er det bare å takke og ta i mot for at vi får lov til. Med lønn i lommen og at man innen fredag trolig begynner å utvikle kraftige liggesår og har revet av seg det meste av håret foran TV'en etter fadesene sålangt under OL, ja så bør et besøk på Travparken være god terapi og lindring i så måte.

10 løp på programmet og dobbelt V5-spill er rammene. Totalt 50 hester til start i V5 A-veddemålet og 52 i V5 B-veddemålet er en forbedring fra de siste løpsdagene. Men vinner MIR D.K, Global Knockout, Just A Diamond ofg Wesley H.Limburgia alle som en, ja da må man nok satse på at lønningsposen er større enn V5-premiene i det man går inn i helgen.

Uansett så må det kunne gå an å ta med noen man kjenner eller har lyst til å bli kjent med, på en aften i godt selskap, med god stemning og uansett alltid en viss grad av spenning.

Vi ønsker velkommen til fredag og litt "halloi-stemning". Benytter samtidig anledningen til å minne om at det nå er kun en drøy måned til årets første V75-stevne på Bergen Travpark. 27.mars braker det løs igjen og bordbestillingene har begynt å strømme på. Vil DU ha reservert bord i restauranten denne dagen så kontakter du Travparken Servering v/Trond Monsen på enten 918 74 170 eller på e-post.