Safari Vestkanten best på salg av andeler.

17.02.2010
Artikkelbilde
Svein Ove Wassberg er best kjent som en av landets fremste kusker. Hos Safari Vestkanten kan du i tillegg kjøpe andeler i hans spillforslag på V65 og V75.

Under Norsk Rikstoto sin kombinerte "Oscar og Grammy Awards-utdeling" ble den lokale kommisjonæren Safari Vestkanten kåret til årets andelslagskommisjonær i 2009

Safari Vestkanten var en av flere nominerte i denne klassen og i skarp konkurranse mot flere av landets største spillbutikker så er det en stor prestasjon av denne kommisjonæren å nå opp i denne konkurransen. Safari Vestkanten var den eneste av de nominerte i denne klassen som er plassert i et kjøpesenter og som i stor utstrekning baserer salget sitt på "tilfeldige kunder". Salg av andeler på hestespill har vært en langsiktig strategi for kiosken helt siden man startet opp med salg av andelsbrev på V65 og V75-spillet satt opp av Svein Ove Wassberg. Hans andelslag er i dag bare en del av butikkens rikholdige tilbud av andelslag og man har de siste årene hatt en kraftig utvikling i salget av andeler.

Bergen Travpark gratulerer Safari Vestkaten med utmerkelsen.