Verdt å merke seg....

25.02.2010
Artikkelbilde
Både Iben H. og Tore Håvardstun har hatt en flott innledning på 2010. Nå jakter de månedens hest-trofeet for februar

Det blir aldri mer moro enn hva man lager det til selv. Fredag er det på ny travkjøring på Bergen Travpark og noen "poenger" er det å ta med seg også denne gang.

Som en av 2 hester med mulighet for å kunne ta 3 seire i februar, så sender Tore Håvardstun ut Iben H. i dagens 2.løp. Minpil-sønnen jakter sammen med Tøffe Toft som den eneste av kveldens startende hester 3 seire og utmerkelsen som månedens hest på Bergen Travpark i februar måned. Et par nykommere på Bergen Travpark er på farten i det 3.løpet. 7.Yankee's Wish og 8.Starchip Victory har dog ikke blitt fremvist den største gjestfriheten i sportildelingen.

Hvorvidt 5.Lumjor klarer å erobre føringen i løpet er vel det store spørsmålet når man skal vurdere A-spillets 3.avdeling. Rolf Tvedt brant med 3 store favoritter forrige gang, det er vel sjanser for at det er på det 4.det skal skje når han sendet Thoj Story ut som stor favoritt i det 6.løpet.

2.Storm Lindy er er nykommer og 3-åring man venter seg en del av i 2010. Hesten avlegger sin Travpark-debut i det 7.løpet. Montana F.H har fått en pause og er i angrepsposisjon i det 8.løpet før Svein Ove Wassberg jakter sin 5.strake seier bak Tøffe Toft.

Velkommen og godt spill, neste løpsdag er torsdag 4.mars.