Vurderinger til monteløpet 26.februar...

25.02.2010
Artikkelbilde
Nøkle Pål og Renate Aarlie tok seieren hjem sist de møtte Alsaker Bruno. Sistnevnte ventes forbedret til dette løpet og det kan bli en spennende duell denne gang.

Sin vane tro så har montegruppen ved Bergen Travpark lagt seg i selen og fremskaffet mye god spillinformasjon i forkant av Little Prince And Princess' Monteløp på Bergen Travpark fredag.

Little Prince and Princess' montéløp for kaldblodshester, 26.02.10 Bergen Travpark

 

7 Alsaker Bruno er sjelden på reise uten å plukke topplasseringer. Han tapte for Nøkle Pål sist han gjestet Bergen, men var i følge Mette Nyløkken syk da. Er han tilbake i slag vinner han dette. 5 Nøkle Pål går stadig gode løp og blir hovudutfordrer. Han står 20 meter foran Alsaker Bruno også denne gangen. Dersom formen er som den har vært over lengre tid vil han kjempe om seieren. 4 Gilborken går alltid gode løp, om han går seg raskt til er han langt fremme, har fordel av distansen. Gilborken kan kjempe om seieren i dette løpet. 6 Nording blir outsider her. Han har kun gått prøveløp og gikk alene da, om han reagerer positivt på hester rundt seg og går feilfritt kan han kjempe om en trippelplass. 1 Dag Jørn har gått to greie løp. Sist galopperte han fra seg en fjerdepremie i siste svingen. Er først og fremst ute etter en premie her. 2 Gil Rau Jo har gått gode løp i monté tidligere, men har ikke vist noe i det siste og er ute etter premie i dette løpet. 1 Oppegards Prinsen må vise mer i monté for å bli regnes her, premiekandidat.

 

Rangering: 7 – 5 – 4 – 6 – 1 – 2 – 3

Hjalmar'ens rangering: 7 – 5 – 4 – 2 – 1 – 3 – 6

Mette Nyløkkens rangering: 5 – 7 – 4 – 2 – 1 – 6 – 3

 

Kommentarar:

 

1. Dag Jørn: Vi satser på feilfritt og da kan han kjempe om premie, sier rytter Victoria Steine.
2. Gil Rau Jo: Hesten er i god form og eg håper på ein fin plassering, forteller rytter Evy Katrin Teigen.
3. Oppegards Prinsen: Det er lenge siden hesten har startet i monté. Her blir det best mulig premie som gjelder, sier rytter Julie Eikås.
4. Gilborken: Jeg prøver å ri fra start og håper på en fin premie, sier rytter Iselin Teigen.
5. Nøkle Pål: Han har fremdeles formen inne og jeg tror han gjør opp om seieren, mener rytter Renate Aarlie.

6. Nording: Jeg har ridd Nording i et prøveløp tidligere. Han forstod ikke helt poenget da, men gikk et greit prøveløp alene. Jeg vet ikke hvordan han reagerer på å få hester rundt seg. I første omgang er det feilfritt og best mulig premie som gjelder, sier rytter Charlotte Steine.
7. Alsaker Bruno:
Vi kommer over fjellet med ambisjoner, men vi har respekt for noen av motstanderne. Alsaker Bruno var syk sist vi gjestet Bergen, men hans siste start i sulky synest jeg var positiv. Arthur Bø er en fantastisk dyktig trener og hestene hans pleier å være svært godt forberedt. Jeg tror på en trippelplass, men er Bruno tilbake i godt gammelt slag, tror jeg på seier, forteller rytter Mette Nyløkken.