Spennende tider på Bergen Travpark

13.04.2011
Artikkelbilde
Lindstrøms Tivoli stiller opp med en "miniversjon" av tivoliet sitt i forbindelse med løpsdagen 14.april på Bergen Travpark

Det skjer mye på Bergen Travpark for tiden. Foruten at de faste travkjøringene forløper nær sagt  som vanlig hver torsdag, så er det også annen aktivitet på området.

Først litt om primæraktiviteten. Torsdag førstkommende er det ordinært travstevne med dobbel V5 og flere flotte løp. Blant annet kommer en av årets mest spennende travere, Pinball Wizard, til start i et løp der konkurrentene "feiget ut" når man på innmeldingslisten fikk se navnet til stortalentet. Likefullt så gleder vi oss til å ta hesten i øyensyn og bare det å se Love You-sønnen i banen bør være en motivasjonsfaktor til å legge turen utom Travparken på torsdag.

Utdelinger av månedens kusk og hest for mars står også på programmet. Odins Tira ble månedens hest på Travparken i mars og kjemper med det om dobbel 1.premie i sitt løp denne gang. Åsbjørn Tengsareid tok hele 12 seire i den siste vintermåneden og ble en soleklar "månedens kusk". Et flott stayerløp med gode varmblodshester blir også spennende å bivåne.

For de minste så har vi i tillegg besøk av Lindstrøms Tivoli denne torsdagen. Som en forsmak til påsketivoliet i Bergen så rigger man opp en miniversjon av tivoliet på Bergen Travpark torsdag 14.april.

Neste torsdag så er det påsketrav med Bjørgvinapokalen som det fremste trekkplasteret. Stevnestart da blir kl.15.00 og vanligvis er dette et godt besøkt stevne. Bordbestilling i restauranten foretas ved å ringe 55 24 77 77.Denne løpsdagen blir det også et godt tilbud til de minste med bemannet lekerom der det blir påskeverksted for de minste.

Travpark-kafeen har snart vært i drift  i en måneds tid og vi ser at tilbudet nå innarbeides litt etter litt. Glem ikke at kafeen har åpent fra kl.11.00 alle dager og at det serveres gode lunsjretter samt noen fast-food varianter. Kryss-spill er det hver kveld og det vil snart bli startet opp med flere spennende konsepter knyttet til denne nvyinngen på Bergen Travpark.

Onsdag 13.april er ellers en merkedag her på Bergen Travpark, etter langt om lenge om med mange utsettelser og forsinkelser, så brennes det i dag for første gang hestemøkk i vårt nye forbrenningsanlegg. Fremtiden vil vise i hvilket omfang dette blir en suksessfaktor for Bergen Travpark, men det er med optimisme og glede at vi ser at vi er kommet så langt at anlegget nå er kommet "på luften".

Da gjenstår det bare å ønske både store og små velkommen til Bergen Travpark i tiden som kommer.