Et spillbart 3.valg....

25.03.2011

Stallskriket leverer sammen med Norsk Rikstoto nyhetsbrev med de mest spillbare objektene. Foran lørdagens V75-omgang på Bergen Travpark byr de på følgende spillinformasjon.

Hvis eposten ikke vises korrekt, trykk her

 

Rikstotto - V4

 

 

V75-karusellen har stoppet opp ved byen mellom de syv fjell. 9 Jærvsø Ole(V75-1) og 9 Odins Kjempe(V75-3) peker seg ut som de naturlige bankerne. Vi går dog for en langt frekkere variant og satser alle pengene våre på et tredjevalg. I tillegg har vi noe annet snop å by på. Hør om hesten i V75-finalen, som utmerket kan lede hele veien. I V75-spillet fredag formiddag er han kun et femtevalg.

Lykke til!
Hilsen Stallskriket

 

Spill med tips  velg belop

 

Kjøp Lynbanker

Kjøp Lynbanker

Kjøp Lynbanker

 

_

 

Vinner som et tredjevalg?
4 Safir(V75-4)  er tydeligvis matchet for oppgaven - med sine 172.357 kr i grunnlag står Forustraveren perfekt inne i løpet. 5-åringen har også gjort det meget bra etter at han kom til Forus og stort sett bare vunnet. I et løp den 14.desember i fjor holdt han faktisk knapt unna for seiersmaskinen Mieux di Quattro og kjempet som en løve. Kom ut etter pause og vintertrening på Forus sist og så lekker ut direkte. Fra tet hadde han fullstendig kontroll. Og skulle gullklumpen til trener og eier Merete Tornes komme seg foran igjen, kan mye være gjort!
Vi lanserer ham som en naturlig favoritt i Stallskriket. I V75-spillet er han kun et tredjevalg og en 29 prosenter. 2 G.H. Trotter(V75-4) er for øyeblikket klar favoritt, men vi tror han står for fall. For dette kan fort ende med Safir!
Spillbar odds: 3,33 V75-odds: 7,75 Prosentvis overodds: 132,6

Tet og taktikk
Startrush i vente. 2 G.H. Trotter, 3 Showmethecigar og 4 Safir er alle ute etter teten. Vanskelig å si, men skal vi først velge, holder vi en liten knapp på Safir, som har vist veldig bra startegenskaper. Ikke umulig at han trykker seg tidlig til tet.

Veldig spillbar
3 Boreas(V75-7) er etter vår mening lørdagens beste spill. Vi måtte nesten gni oss i øynene da vi så markeringsoversikten fredag formiddag. Ja, han er veldig spillbar, og den prosentvise overoddsen er på hele 252,2!  Boreas kommer ellers ut etter pause, og trener og kusk Eirik Høitomt tar neppe den lange turen til byen mellom de syv fjell uten å ha klare ambisjoner. Heller ikke umulig at han kan prikke teten fra et innbydende tredjespor. Og er han fit for fight, noe vi regner med, kan det holde helt hjem!
Spillbar odds: 3,85 V75-odds: 13,55 Prosentvis overodds: 252,2

Tet og taktikk
1 Photo Bear prøver å forsvare sporet, men vi tviler på at han er rask nok. 3 Boreas og ikke minst 4 Lucky Carpenter løser fort utenfra. Sistnevnte blåste til tet på Momarken sist, for så å slippe direkte. Det kan kanskje bli samme opplegg igjen - og et fullt mulig scenario er at Boreas får overta tidlig. 5 France Lavec L. skal heller ikke glemmes helt, men det blir vanskelig å nå teten med noen kjappe på innsiden.  

Livsfarlig fra tet
Samme overskrift hadde vi på forsiden i Stallskriket, og vi kan by på et lekkert bud. Hesten det gjelder er 4 Grand Canyon(V75-6). Han viste riktignok lite i unionstravet på Momarken sist og strakk ikke til fra tredje utvendig. Den innsatsen velger vi dog å se bort fra, for denne krabaten byr slett ikke til bakfra.  Gangen før holdt han unna fra tet og så fin ut første gang ut etter pause. Igjen kan Grand Canyon fort blåse til tet, der trives han ekstremt godt. Det er også bare snakk om 1600 meter. Ja, Grand Canyon er som regel "seig som bikkjeskinn" fra tet og kan lede hele veien! Som en 21 prosenter er han ganske så spennende. 
Spillbar odds: 6,25  V75-odds: 10,98 Prosentvis overodds: 75,68

Tet og taktikk
4 Grand Canyon er en frontrunner med stor "T". Vi tror han blåser til tet.

SPILL DER DU ER
Husk at du nå også kan spille direkte på mobilen. Du betaler med nettspillkontoen eller ditt Visa-kort.

    Finn frem mobilen og besøk oss på m.rikstoto.no

          Nå har du alltid spillterminalen med i lomma!

                                                                                                      

Abonnerer du på alle tre tipsbrevene våre?

Du kan motta tips gratis på e-post mandag til fredag, og velge mellom tips til V5, V65 og V75. Tipsene leveres av fagbladet Stallskriket og du kan kjøpe deg din egen Lynbanker-kupong direkte fra tipsbrevene. 

 

Bankerbudet - Smellen

 

_

 

V75-4:

4 Safir

Kusk:

Rune Wiig

Sjansevurdering:

30 %

Overodds:

132,6 %

l

V75-7:

3 Boreas

Kusk:

Eirik Høitomt

Sjansevurdering:

26 %

Overodds:

252,2 %

 

_

 

Bankerbudet - Smellen: Velg belop under

 

Kjøp Lynbanker

Kjøp Lynbanker

Kjøp Lynbanker

 

 

 

_