Måndens kusk i februar

03.03.2011
Artikkelbilde
Runday's Power var selve grunnsteinen for at Ove Wassberg ved en passende anledning kan nyte et bedre måltid på Enhjørningen Fiskerestaurant.

Februar 2011 er historie og tiden er inne for å oppsummere og hedre de som hedres skal. Månedens kusk ble en kar som har kjørt noen runder på Travparken.

Februar måned ble en jevn affære når det gjelder hvem som til slutt dro av gårde med utmerkelsen månedens kusk. Ja sågar så ble det hele ikke avgjort før i månedens siste løp. Før siste løp så lå Herman Tvedt an til å kunne tittelere seg som månedens kusk, men som så mange ganger før så avgjorde Ove Wassberg en jevn sluttstrid til sin fordel.

 

Crab Shack ble i månedens siste løp holdt i gang til en sikker seier til 2.1 i odds og sendte Ove opp i en totalodds på 24,30 på sine 4 vinnere. Runday’s Power noe overraskende seier samme aften la grunnlaget for at Ove kunne melde seg på i kampen om utmerkelsen. Herman Tvedt sin overraskende seier med Arn Jaros la grunnlaget for en totalodds på 22,84 og ung-gutten endte med det nærmest. Svein Ove Wassberg ble også i februar mestvinnende med 5 seire og Øyvind Austevoll var den som vant flest løp på en og samme kjøredag, 3 ganger var han først på streken torsdag 10.februar

 

Månedens kusk vinner en middag for 2 personer på Enhjørningen Fiskerestaurant og deles ut i forbindelse med kjøredagen den 10.mars