Sesongstart på Travparken....

17.03.2011
Artikkelbilde
Mjølner Faks vant 2010-utgaven av Martin Austevolls Æresløp for sin trener Kjetil Djøseland. Hvem vinner i år ?

Et fullspekket torsdags-stevne, åpning av Travpark-kafeen førstkommende mandag og ikke minst årets første V75-omgang neste lørdag, står alle for tur.

Aktiviteten er stor og prosjektene mange på Bergen Travpark for tiden. Ingressen tar for seg flere aktuelle happeninger her på Travparken for tiden og i tillegg så er det sikkert mange av dere som har fått med seg at hestemøkken snart får sin gjenbruksmulighet her ute ho oss.

Torsdag den 17. så står 10 løp på programmet og stevnet innledes med et 3 års-løp for kaldblodshester. Spennende med unghester og veldig kjekt at de er såpass tidlig ute som i år. Doble V5-spill er det mulig å investere i, samt både DD og Supertrippel.

Mandag 22.mars åpner Travpark-kafeen i de gamle kafeteria-lokalene under tribunen. Noen vil sikkert rynke på nesen og mene at det er vel et garantert "tapsprosjekt", men kombinasjonen av å kunne tilby spill og et lettere måltid i et og samme lokale, vil vi påstå at det skulle være behov på området vårt. Og med tanke på å trekke noen synergi-effekter av industrialiseringen i nærområdet så er det bedre å angre på noe man har gjort enn noe man aldri gjorde. Vi har tro på at vi skal kunne få etablert et fint miljø og så får vi utvikle konseptet litt etter litt. I forkant av V75-stevnet lørdag 26.mars så vil vi også forsøke å samle et aktuelt ekspertpanel til å gi de siste tipsene foran V75-omgangen noen timer senere. Følg med på www.travparken.no for mer informasjon om dette.

Martin Austevolls Æresløp med Odins Kjempe på laurbær og pokal-jakt, samt et varslet danskelag av både to-og firbeinte er også under oppseiling denne dagen. Det bør derfor være særdeles viktige grunner til at man ikke skal legge turen ut på Travparken neste lørdag. Husk også å bestille bord i restauranten, der fylles opp for hver dag som går nå..