Svein Ove Wassberg sine V5-vurderinger.

10.03.2011

Ved en inkurie ble det dessverre V5-tipsene til løpsdagen den 3.mars som ble satt på trykk i løpsprogrammet til løpsdagen den 10.mars. Her følger de riktige vurderingene.

Svein Ove Wassberg: V5-tips og vurderinger:

 

V5 A :

 

1.avd:             5-7-10     

2.avd:             1-12                          

3.avd:             11.FesethLynet                                                                      

4.avd:             3-5-7-10                            

5.avd:             4-5-6-7-10-11                                                  

             

Kr.144,-  

 

V5 B :

 

1.avd:             3-5-7-10                   

2.avd:             4-5-6-7-10-11

3.avd:             7.Balder Exclusive      

4.avd:             2-3-7-8-9                                              

5.avd:             1-7-10       

 

Kr.360,-

 

V5 A.1.avd:

 

10.Konge Blesen kom ikke over fjellet sist og måtte melde pass da. Formen er nok uforandret fin og hesten trives i Bergen. Naturlig favoritt i dette løpet.

 

7.Finalen kom ikke/ville ikke forbi sist og det er slik han kan være. Sprint og bilstart er fine forutsetninger. Med ryggløp og på en god dag så kan hesten vinne.

 

5.Vertigo Faks meldte utsolgt inn i den siste svingen sist etter en tøff innledning. Er rask fra start og ender langt fremme nå.

 

 V5 A.2.avd:

 

1.Ofelia Reerstrup har nok mer inne enn hun har vist i sine 2 siste starter. Fine forutsetninger her og blir favoritt i kraft av sporet.

 

12.Shocking Gidde er ikke videre heldig i sportrekningen og er avhengig av tempo i løpet for å kunne nå helt frem herfra.

 

 

 

 

V5 A.3.avd:

 

11.Feseth Lynet kommer tilbake etter lang pause. Trener fint og er klar for en ny sesong, har langt tillegg men holder samtidig en annen klasse enn konkurrentene og skal vinne dette løpet på direkten. Banker

 

 

V5 A.4.avd/V5 B.1.avd:

 

3.Møre Pia virker til å kunne bli en nyttig hest for trener Renate Aarlie. Vant forholdsvis enkelt sist og kan vinne igjen her.

 

5.Skøiars Kvikken har vist jevn fin form i  lang tid nå og har et fint løp her. Ikke lett å vinne med men det kan skje i et slikt løp.

 

10.Drav Mai er kapabel og har rotet bort mye penger. Viste sist litt av hva hun kan, i dette selskapet så kan hun vinne om hun ligger nedpå hele veien. Outsider.

 

 

V5 A.5.avd/V5 B.2.avd:

 

6.Crab Shack vant lett sist og selv om sprintdistanse gjerne ikke er noen fordel så forsvarer hesten et favorittstempel.

 

7.B.B.S. Bigbeauty har et fint løp her. Er lynrask fra start og over sprintdistanse så kan det holde helt inn.

 

5.Steamer var forbedret sist og er på vei mot formen. Har en del inne og bør strekes.

 

 

V5 B.3.avd:

 

7.Balder Exclusive skal ut og kjempe om dobbel førstepremie i dette løpet. Normalt sett så skal det være en meget bra vinnersjanse over lang distanse og i et lite felt. Bankerforslag i V5 B-spillet.

 

 

V5 B.4.avd:

 

7.Tora Stjerna har vært veldig solid i sine 2 starter her i Bergen og fortjener å bli favoritt også her. Møter dog bra konkurrenter så dette kan bli vanskelig å legge på til 3 strake.

 

2.Mørtvedt Ravn imponerte ikke sist, kommer ut i ny regi nå og er hesten tilbake i slag så kan den meget vel vinne.

 

3.Aprilia H. fikk ikke ligge i fred i tet sist og hesten holdt bra til mål med tanke på reisen. Gangen før spurtet hun sylhvasst etter ryggløp. Outsider.

 .

 

V5 B.5.avd:

 

10.Nibley L.B. er gjerne vel så effektiv med ryggløp og gjorde ikke noe dårlig løp sist heller selv om det ble tap da. Favoritt nå.

 

7.New Queen kan vel ikke få helt godkjent i V75 sist, her motstanden betraktelig enklere og seierssjansen deretter.

 

1.Nice Like A Rose gjorde et fint løp etter lang pause nest sist. Voltestart passet ikke sist mens det denne gang er bilstart og spor 1. Outsider.