V75 lørdag 25.august

22.08.2012
Artikkelbilde
Fjorårets vinner av Rappfots Æresløp - Samina Ø.K. og Ronja Good

Årets 5. og nestsiste V75-omgang står lørdag for tur. Fyldige og spillemessig utfordrende felter har funnet sin plass i programmet og i tillegg blir dette et stevne med stort familiepreg.

Stevnestart settes til kl.13.00 og det 1.løpet, som er Rappfots Æresløp - det mest æreverdige monteløpet for kaldblodshester, sendes avgårde kl.13.50. Hele 11 løp står på programmet denne lørdagen. Foruten Rappfots Æresløp så er det sønnen Elding sitt æresløp som er dagens hovedoppslag sportslig sett. Dette løpet går som dagens 6.løp og inngår både i V5 og V75-spillet.

Mange fyldige felter er det og det ser spennende ut med tanke på de spillemessige utfordringene.

Denne løpsdagen står ellers i familiens tegn. Vi tilbyr som alltid ponniridning og bemannet lekerom, men denne lørdagen så er det også  2 andre høydepunkter for de minste. Kl.15.00 kommer flere av karakterene fra  Barne TV-serien "Vennebyen" på besøk og de skal sågar ha sitt eget løp under løpsdagen. Videre så inneholder denne dagen også et element av sykkelsport. Det vil bli ferdighetsløype på sykkel for de minste, og for de voksne så blir det publikumskonkurranse med mulighet til å vinne sykler om man er så heldig.

Med andre ord så er det ingen grunn for ikke å avlegge Bergen Travpark et besøk på lørdag. Gratis buss fra sentrum, via Bryggen og Åsane Terminal kl.12.30 og med retur etter løpene. Inngang og parkering er som alltid gratis på våre V75-dager.

Bordbestilling i restauranten gjør du ved å ringe 55 24 77 77. Det er en fortreffelig buffe i vente for de som ønsker å overvære løpene der, panoramutsikt får du på kjøpet.

Velkommen skal dere være alle som en - og husk at denne lørdagen så trenger du ikke la noen bli igjen hjemme, her er det tilbud til både liten og stor.