Banerekord og flotte prestasjoner

30.08.2013
Artikkelbilde
Neslands Loke har feiret mange triumfer på Bergen Travpark - torsdag imponerte den billedskjønne Moe Odin-sønnen med å sette ny banerekord.

Det var flere spennende løp og flotte prestasjoner på Bergen Travpark torsdag 29.august. Banerekorden til Neslands Loke var prikken over i'en.

Evigunge Neslands Loke slo torsdag kveld til med nok et toppløp. Ny banerekord kunne Moe Odin-sønnen notere seg for på den optimalt preparerte bergens-ovalen. 1.22.0 er den nye banerekorden for eldre kaldblodshester med voltestart.

Tone Bronken kunne ellers notere seg for sin første kuskeseier i karrieren og Iben H. bokførte i dagens siste løp en ny trenerseier for evigunge Ivar Herre fra Voss.

I et fartsfylt oppgjør så vant F.P.Asset kval.løpet til minne om Per Arne Enholm. Joakim Rasmussen kusket og representerer Bergen i finaleløpet til minne om Per Arne Enholm. Dette løpet går lørdag under klasseløpshelgen. Fra forrige løpsdag så kvalet Johan Kringeland Eriksen inn som Bergen Travpark sin representant under TGN-seriens finaleløp samme helg.

Kristine Kvasnes noterte seg for 2 seire, en under sal og en i vogn, og ble med det mestseirende. Neste løpsdag torsdag 5.september.