Super Tea og Vidar sin dag

11.08.2013
Artikkelbilde
Vidar Tjomsland kunne trimufere som Norgesmester for stallansatte - her sitter han opp bak Tojo Prinsen som han vant med under mesterskapet.

Ulsrud Tea som norgesrekordsetter og vinner av Eldings Æresløp og Vidar Tjomsland som vinner av NM for stallansatte stjal overskriftene på Bergen Travpark lørdag.

De fleste superlativer er benyttet om unike Ulsrud Tea, og hun fortjener hvert eneste ett av de. Lørdag brukte hun nok engang sine medsøstre som rundingsbøyer og ga seg ikke før passerte målstreken som suveren vinner av Eldings Æresløp, på den fantastiske tiden 1.23.3 over mellomdistanse og med voltestart.

Vidar Tjomsland er en av landets hardtarbeidende stallmenn og hva var vel da mer fortjent at Vidar skulle få notere seg for sin første sammenlangtseier i et NM for stallansatte. Fra før hadde den blide sørlendingen 2 andreplasser i beltet. Sponsoren VISAFO Road Markings stilte også i år opp med flotte premier til de 3 best plasserte i mesterskapet. Kristine Kvasnes ble nr. 2 i mesterskapet, mens Hans Wilhelm Storås besatte 3.plassen.

Her er fulllstendig resultatliste fra mesterskapet.