Ledige travtrenerstaller på Bergen Travpark

23.10.2020
Artikkelbilde
Bergen Travpark har nå ledige staller for profesjonelle travtrenere som måtte ønske å etablere seg på vårt anlegg.

Som et ledd i vår langsiktige strategi hvor Travparken igjen skal bli et utviklende, lærerikt og morsomt sted å tilbringe dager og/eller kvelder, ønsker vi nå å knytte til oss flere travtrenere.

Bergen Travpark har et av landets største treningsanlegg for travhester med 2 rettstrekk og treningsløype i tillegg til travbanen. Vi har svært dyktige kollegaer med oss som banemannskap / vaktmestere, og kan tilby meget gode treningsforhold hele året. Hesteklinikken Bergen holder til på Travparken, med dyktige veterinærer og moderne lokaler som også inneholder operasjonsfasiliteter.

Bergen har et stort og aktivt travsportmiljø med ca 400 aktive travhester i regionen. Anlegget har plass for ca 200 hester. Nærmeste nabostall er Haukås gård med 30 amatørtrente hester og ponnier oppstallet. Det avvikles ca 40 løpsdager i året på Bergen Travpark.

Det er 9 rutinerte travtrenere etablert ved Travparken nå – vi har plass til flere! Ung eller litt mindre ung, dame eller mann – kanskje er akkurat du den rette for Travparken 😊

Ved interesse, kontakt oss gjerne innen 1. desember.

Kontakt:

Liv Janne Drange
liv.drange@rikstoto.no
97631314